DSC_1067

DX Solutions

DX Solutions informatiseert en automatiseert bedrijfs- en verkoopsprocessen en vertaalt die naar intelligente, platformonafhankelijke applicaties.

In mensentaal: wij laten verschillende applicaties en systemen praten met elkaar en genereren output die uw business vooruithelpt. Die output kunnen apps, webshops, smart websites, CRM-systemen zijn, … Naast deze projecten kan u ook voor E-audit, E-consultancy en opleidingen bij DX-Solutions terecht.

OPEN COMMUNICATIE

We luisteren en hebben een ‘tell it like it is‘ benadering met respect voor elkeen. Bij ons geen maskers maar integriteit!

INVESTEREN IN ELKAAR

Wij investeren in onze mensen, onze klanten en onze partners met trainingen en informatiesessies over de nieuwste technologiën, trends en business modellen.

HET 'SAMEN' GEVOEL

Samen de juiste oplossingen voor de uitdaging zoeken, ontwikkelen, testen, onderhouden. Samen denken, samen werken, samen sterk!

RESULTAAT-GEDREVENHEID

Geen woorden maar daden. De beste zijn in wat we doen en dit in alle nederigheid. Je kunt geld verdienen zonder slecht te zijn!

GEBRUIKER FOCUS

Optimale gebruikerservaring, overzichtelijk en duidelijk. Als we iets ontwikkelen, moet de oplossing zo goed werken dat men zich niet afvraagt waarom het zo werd aangepakt en niet anders!

GOESTING EN PLEZIER

Shareholders van ons bedrijf en onze klanten. En met passie want het gaat om meer dan enkel technologie. Het mag plezant zijn, lachen is gezond!
DXSOLex

Ons leitmotiv

“Connecting business & behavior” is ons leitmotief, en dat zowel binnen uw bedrijf als op het web. Onze aanpak is dan ook “tailor made”.

Elk bedrijfsproces is namelijk weer anders en sterk marktafhankelijk. Elke IT-infrastructuur heeft haar eigenheid en soms ook eigenaardigheid. Elk bedrijf heeft haar eigen kpi’s en businesscultuur, … De software en applicaties die deze processen ondersteunen, moeten dus zeer flexibel zijn en mee evolueren met uw bedrijf en de markt. DX Solutions maakt uw bedrijf klaar voor morgen én anticipeert op overmorgen.

Waar het voor anderen té complex wordt, komt DXS op de proppen.

Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor onze specialisten. De som van de doorgedreven specialisatie van onze mensen zorgt voor een uniek interdisciplinair team dat met elke problematiek raad weet.

  • I only worked with DX-Solutions for a few months but it has been an intensive collaboration. In this short period he has convinced me that he is an expert in his domain. Xavier is a no-nonsense communicator, with great in depth technical knowledge, combined with perfect understanding of the customer’s needs. Great out-of-the-box thinker, always in for a creative solution due to his pro-active mindset. No doubt I will renew our cooperation in the near future!

    Wim Cardinaels Sales Manager Professional Services at Cegeka

Klanten

Wie doet beroep op DXS?
Niet alleen de grote spelers in de F&B, industrie, banksector en media sector werken succesvol met onze oplossingen. Ook KMO’s, marketing- en webbureau’s en e-commerce omgevingen draaien volop dankzij onze diensten.