DX-Solutions groeit dankzij ontwikkeling nieuwe online software

Gepost in: Algemeen Started by

DX-Solutions groeit dankzij ontwikkeling nieuwe online software

VOKA ondernemers 14/09/2014

Met trots mogen we melden dat VOKA onze groei en verhuis oppikte en er geen gras over liet groeien, we kregen een mooi artikel in het ondernemers tijdschrift van VOKA!

Onze specialisatie in informatisering en automatisatie van processen via online web- en mobiele applicaties wordt knap omschreven samen met enkele van onze referenties: Ghelamco, Roularta, BNP Paribas Fortis, NMBS, AB InBev.

Daarnaast komt onze rol als technologie-incubator knap naar boven waar onze 4 producten: constry.com, studyx.be, bauction, CoprospectR worden geïntroduceerd.

Een heuse schouderklop

Het doet deugd, na jaren van hard zwoegen de herkenning te krijgen van een organisatie als VOKA! We blijven echter niet stilzetten, we kregen nog een extra BOOST!

Blijf ons zeker volgen, dit jaar volgen nog een aantal mooie publicaties!

PS. Heb je uitdagende projecten, op zoek naar partnerships met een sterke IT partner of wil je ons graag eens ontmoeten?
Contacteer ons!

2 Commentaren

  1. Marc Haegheman Beantwoorden

    Beste Xavier en team, Ik volg jullie al sinds jaar en dag en moet eerlijk bekennen onder de indruk te zijn van jullie parcours. Daarnaast vind ik het heel knap dat DX de passie en technische kwaliteit altijd voorop stelt! Jullie zijn super bezig, we horen de komende tijd zeker nog meer van jullie! Wel, ik kijk er alvast naar uit! Marc Haegheman, IT manager BNP Paribas Fortis.

  2. François de Ghellinck Beantwoorden

    Proficiat voor het succes en de fysieke groei van je bedrijf DXsolutions, Xavier. Deze groei lijkt me geen wonder te zijn , zeker als ik mij de zeer professionele wijze herinner waarop je je zaken al opvolgde 5 jaar terug in de tijd van onze in onze samenwerking Scarlet – DX solutions.
    Nog veel succes in de verdere groei!
    François de Ghellinck Sr Account Manager Scarlet

Laat een commentaar achter

Contacteer ONS

Uw naam *
Bedrijf
Email *
Telefoon *
Uw uitdaging *

Gelieve dit veld leeg te laten.

Velden gemarkeerd met een asterisk * zijn verplicht