E-commerce

Er zijn verschillende redenen waarom business-to-business bedrijven beginnen met e-commerce:

  • Zo kan e-commerce ervoor zorgen dat de werking van het bedrijf veel efficiënter verloopt, doordat sommige taken van de binnendienst kunnen worden overgenomen, zoals offertes opmaken en bestellingen invoeren.
  • Een andere reden is het belang van een goede informatiestroom. Via e-commerce zijn bijvoorbeeld productfiches 7 op 7 en 24 op 24 beschikbaar.
  • Ook kan e-commerce ervoor zorgen dat er meer verkocht wordt (door het integreren van een webshop), dat de relatie met de klant verbeterd wordt of dat er nieuwe klanten aangeworven worden.

E-commerce is een booming business

online shop dxs

Het vertrouwen van de consument in webwinkels groeit sterk. De instroom van nieuwe onlineshoppers is dus groot. Surf mee op dit succes. Start uw webshop – als het verlengde van uw zaak of als een gloednieuwe onderneming.

E-commerce draait om snelle verkoop: gerichte én impulsaankopen. Een fris ontwerp, gebruiksvriendelijke navigatie, en een vlekkeloze bestel- en betaalservice zijn daarbij essentieel. Of uw prospect klikt weg naar uw concurrent. Vertrouw daarvoor op DX-Solutions.

E-commerce zonder administratieve rompslomp

erp webshop DXS

Koppel uw webshop aan uw ERP-systeem voor een razendsnelle, automatische verwerking van uw bestellingen. En sluit ook uw klanten- en voorraadbestand hierop aan. Zo wordt uw e-commerce kinderspel.

Start uw e-commerce nu!

DX-Solutions ontwikkelt uw webshop volgens de regels van de kunst:

  • Stabiele hosting,
  • flexibele groeimogelijkheden,
  • pasklare functies,

webmaatwerk van de bovenste plank.

Daag ons nu uit met uw E-commerce project!

Bezoek ons op E-Commerce Xpo
7-8 november in Kortrijk Xpo

REGISTREER GRATIS VOOR E-COMMERCE XPO

DX Solutions op e-commmerce Xpo