IT opleidingen

DX-Solutions geeft IT opleiding, zowel aan IT professionals zoals web developers, webdesigners als aan online marketeers die zich verder willen specialiseren. De opleidingen kunnen zowel in onze kantoren als op een locatie naar keuze worden gegeven. Dat kan in groep, via een workshop of individueel.

Opleiding web development

Waarom extra opleiding?

Wat maakt een goede developer tot een fantastische web developer?

Constant blijven bijleren!

Enkel door regelmatig extra opleidingen te voorzien kan u er zeker van zijn dat uw programmeurs zich verder blijven ontwikkelen. Daarvoor hebben we onze IT opleidingen in het leven geroepen.

De IT wereld staat niet stil. Het framework, CMS en de programmeercode die we vandaag gebruiken zijn over enkele jaren niet meer relevant. Door vast te houden aan wat u kent loopt u hierdoor veel kansen mis. De beste manier om op de hoogte te blijven van de efficiëntste manier van werken is dus door regelmatig een opleiding bij te wonen.

IT opleidingsaanbod

Laravel5 – Zend Framework – Symfony2 – Silex – Lumen

Programmeertalen:

PHP – HTML5 – CSS3 – AJAX – MySQL – Ionic – Phonegap – Angular.js – GIT

CMS:

Drupal 8 – Wordpress – Magento

Andere:

Responsive design – Hybride apps (Ionic, Phonegap)

Nodig uw medewerkers uit en laat u inwijden in de geheimen van uw favoriete codetaal. Vraag naar de groepskorting en korting met de KMO-portefeuille.

Heeft u een andere opleiding in gedachten? Stuur ons een mail met alle informatie, dan kijken we wat we voor u kunnen aanbieden.

Contacteer ons voor een training

Webdevelopment

Opleiding
Logo Constry
  • stephaniedefoort

    In the brief moments we worked together, it was a pleasure working with Xavier. He is very self-assured and this has a great influence on his work, which he handels with lots of expertise and structure.
    His knowledge is comprehensively, both in hardware and software.

    Stephanie Defoort Head of Administration DAE at HOWEST