Deloitte webshop screening

Deze app maakt het mogelijk om heel eenvoudig webshops te screenen op tax en rechtsgeldigheid.

clock icon Completed on: 27th November 2014
skills icon Skills: PHP / HTML5 / CSS3
paperclip icon Categorieën:

Deloitte Fiduciaire biedt een unieke dienstverlening inzake accountancy, fiscaal-juridisch en financieel advies voor KMO’s. De draaischijf in onze dienstverlening is de vaste dossierbeheerder. E-commerce is booming business. Door de shift die sommige klanten maken naar het web met e-shops en online-verkoop, waren we genoodzaakt om snel en accuraat advies te kunnen verlenen over de rechtsgeldigheid van die webshops. We gingen dus op zoek naar een soort ‘Digital Accountant’ en kwamen bij DX Solutions terecht die voor ons een mobiele app programmeerde.

Challenge

  • Een app die webshops op elk (mobiel) device screent en beoordeelt op tax- en rechtsgeldigheid. De output zorgt voor interactie met social media en stelt de juiste vervolgacties voor.

Solution

  • Een ‘responsive’ applicatie, ontwikkeld met de ‘next generation’ technologie en state-of-the-art DX Solutions software.

Benefits

  • Dashboard met alle data
  • Informatieve feedback
  • Onmiddelijk beschikbaar voor de eindklant
  • Link met sociale media

Benieuwd hoe goed uw webshop scoort op juridisch vlak? Deloitte-Fiduciaire screent uw webshop met een door DX-Solutions BVBA ontwikkelde app. Knap werk!

Martijn Pauwels's avatar

Martijn Pauwels

Manager Business & Commercial Law Deloitte webshop screening

Loading...

Daag ons uit!

Daag ons uit met jouw project, laat het ons weten!