Syntra West

Meer en beter leren ondernemen in de KMO, daar staat Syntra West voor. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen. Syntra West leidt vooral medewerkers, kaderleden en bedrijfsleidersvoor kleine & middelgrote ondernemingen op, maar ook organisaties uit de social profitsector en overheidsinstellingen doen een beroep op onze brede knowhow.

clock icon Completed on: 20th June 2018
skills icon Skills: Symfony / ERP integratie / Sonata / Elastic search / Rabbit MQ / Programming
paperclip icon Categorieën:

Over Syntra West

Sinds 2009 werken we samen met de Syntragroup, in 2010 lanceerden we al een eerste multisite voor Syntrawest, vandaag leveren we een volledig nieuwe multisite e-commerce. De klant/leverancier relatie werd een stevig partnership!

Meer en beter leren ondernemen in de KMO, daar staat Syntra West voor. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen.

Syntra West leidt vooral medewerkers, kaderleden en bedrijfsleidersvoor kleine & middelgrote ondernemingen op, maar ook organisaties uit de social profitsector en overheidsinstellingen doen een beroep op onze brede knowhow.

Resultaat

Een performante website waar ook een webshop aan gekoppeld is, moest het hart worden van onze organisatie. We zijn er immers van overtuigd dat een verregaande digitalisering genoodzaakt is om onze ambities waar te maken, en we geloven er ook sterk in dat de investering een stevige return zal opleveren. De koppeling met het bestaande administratieve ERP-pakket is dan ook heel vlot verlopen.

Alles stoelt op een volledig uitgewerkt marketingplan waarin buyer persona, customer journey en customer centricity centraal staan. Deze gegevens zijn ook traceerbaar en in een dashboard gegoten, op maat van de medewerker. Zo kunnen we perfect de sales- en marketingfunnel volgen.

Bekijk de site hier: syntrawest.be

Challenge

 • Beter volgen van de websitebezoeker
 • Aantrekkelijk e-commerce platform
 • Customer centricity
 • Vereenvoudiging van het aankoopproces

Solution

 • Multisite CMS-systeem
 • E-commerce website
 • Koppeling met ERP-systeem
 • Triggering volgens buyer persona’s

Benefits

 • Betere inzage van bezoekers
 • Klanten beter adviseren in de keuze van hun groeiplannen
 • Sneller en gerichter vinden van de gewenste opleiding
 • Automatisatie

Automatisering bedrijfsprocessen zorgt voor grote financiële winst

Die performante site, waaraan ook een webshop is gekoppeld, moet het hart worden van onze organisatie. We zijn er immers van overtuigd dat een verregaande digitalisering noodzakelijk is om onze ambities waar te maken en we geloven ook dat de investering daarin een stevige financiële return zal opleveren. De koppeling met het bestaande administratieve ERP-pakket is heel vlot verlopen. De samenwerking met DX-Solutions verloopt vlot en het vertrouwen is groot. Daarom hebben we gevraagd of DX-Solutions ons ook kan ondersteunen om naast sales en marketing ook onze andere processen ( financieel –organisatorisch-administratief) te digitaliseren.

Chris Jonckheere's avatar

Chris Jonckheere

Senior director Groep Syntra West

Loading...

Daag ons uit!

Daag ons uit met jouw project, laat het ons weten!