Sociaal intranet

DX-solutions zou als IT bedrijf nooit zo efficiënt werken als we geen gebruik maakten van sociaal intranet. Intranet is een intern programma binnen uw bedrijf waar u informatie kan posten en terugvinden over de interne werking hiervan. Je vindt er dus werkdocumenten, klantenbestanden, guidelines…

Sociaal intranet gaat nog een stapje verder. Het is vooral gericht op sociale interactie zoals delen, reageren en samenwerken en heeft dus ook meestal een soort van chat-functie. Het verbindt ook alle afdelingen van het bedrijf, waardoor interne communicatie en bestandsoverdracht gemakkelijker wordt.

Bitrix24 Sociaal Intranet

We kozen voor Bitrix24. Dit sociaal intranet vervangt alle tools voor documentbeheer, timesheets, projectmanagement, taakbeheer, e-mail en CRM in één overzichtelijk programma. Zo kan u de 17 programma’s die u nu gebruikt overboord gooien en bespaart u elke dag veel tijd en geld aan efficiënter werken. Bitrix24 is gemakkelijk te gebruiken en heeft alle functionaliteiten die je nodig hebt.

Activiteitenstroom IntranetDe Activiteitenstroom is een interactieve feed waar alle updates en nieuwe toevoegingen van werknemers weergegeven worden. Het omvat alle productie, sociale en mixed-functie secties van het intranet. Elke werknemer kan zo op de hoogte blijven van wat er gaande is binnen de onderneming, zelf een bijdrage leveren aan de besprekingen, en, belangrijker nog, kiezen welke soorten updates aan hem getoond worden. Dit laatste kan omdat de activiteitenstroom gepersonaliseerd kan worden door elke gebruiker.

Conversaties Intranet Aan de hand van het onderdeel conversaties kunt u een privé-gesprek beginnen met één of meerdere collega’s. Dit kan handig zijn indien bepaalde werknemers samen aan een project moeten werken. Op deze manier kunnen snel en gemakkelijk documenten en afbeeldingen onderling gedeeld worden.

Aankondigingen Intranet Mededelingen worden getoond in de lichtgele blok in de rechter bovenhoek van de hoofdpagina. Deze mededelingen blijven zichtbaar voor gebruikers totdat zij ze markeren als gelezen.

Workflows Intranet Bij het onderdeel workflows is het makkelijk voor werknemers om dingen zoals verlof, zakenreizen, … aan te vragen. Op deze manier wordt alles snel en efficiënt geregistreerd.

Integratie met populaire sociale netwerken Intranet

De eerste officiële Belgische Bitrix24 partner

Zoals u kan lezen in deze blogpost werd DX-Solutions de allereerste Belgische Bitrix24 partner. We werken al enkele jaren met het systeem en hebben het al bij veel klanten geïmplementeerd. Of je bedrijf nu 2 of 20.000 werknemers heeft, Bitrix24 is meestal de perfecte intranet oplossing.

Bekijk onderstaand filmpje om de mogelijkheden van Bitrix te ontdekken.

Intranet

 

Probeer Bitrix24 nu uit