Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Think

Uw bedrijf kan niet meer zonder software, website en een degelijke IT-infrastructuur. U wil tegelijk efficiënt en helder kunnen rapporteren én vlot verkopen. Een enorme uitdaging, want alles evolueert snel. Onze consultants staan u bij met advies, analyseren uw problematiek of werken samen met u een nieuw e-project uit. Dat kan gaan van een mobiele app, website, platform, webportaal tot een volledige E-shop die babbelt met uw ERP-systeem of tal van andere oplossingen. Vaak stellen we vast dat bedrijven een oplossing op micro-niveau bekijken terwijl DX Solutions uw digitale infrastructuur vanuit een helicopter view bekijkt. Een audit van uw E-infrastructure kan soms aardige winsten opleveren en de efficiëntie van uw business optimaliseren. Bovendien voorkomt het vaak nutteloze investeringen of programmatie. Een externe audit brengt daarenboven ook vaak veiligheidsissues naar boven.

Build

Programmeren is onze core business. Waar het voor anderen té complex wordt, komt DXS op de proppen. Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor onze specialisten. De som van de doorgedreven specialisatie van onze mensen zorgt voor een unieke interdisciplinair team dat met elke problematiek raad weet.

Maintain

De bouw van mobiele applicaties, sites, webshops en systemen is één ding. Het onderhoud ervan en up-to-date houden vergt andere skills. DXS beschermt uw systemen en applicaties tegen virussen, hacking en houdt ze up-to-date door een minitieuze aanpak. DX-Solutions test de verschillende versies van uw applicatie steeds op platformen voor Android, iOS en de afgesproken webbrowsers zodat er zich achteraf zeker geen compatibiliteitsproblemen voordoen.

Daag ons uit!

Daag ons uit met jouw project, laat het ons weten!