over ons


DX-Solutions digitaliseert en automatiseert bedrijfs- en verkoopsprocessen en vertaalt die naar intelligente, platformonafhankelijke applicaties.

In mensentaal: wij laten verschillende applicaties en systemen praten met elkaar en genereren output die uw business vooruithelpt. Die output kunnen apps, webshops, smart websites, CRM-systemen zijn, … Naast deze projecten kan u ook voor E-audit, E-consultancy en opleidingen bij DX-Solutions terecht.

OPEN COMMUNICATIE

We luisteren en hebben een ‘tell it like it is‘ benadering met respect voor elkeen. Bij ons geen maskers maar integriteit!

RESULTAAT-GEDREVENHEID

Geen woorden maar daden. De beste zijn in wat we doen en dit in alle nederigheid. Je kunt geld verdienen zonder slecht te zijn!

INVESTEREN IN ELKAAR

Wij investeren in onze mensen, onze klanten en onze partners met trainingen en informatiesessies over de nieuwste technologiën, trends en business modellen.

GEBRUIKER FOCUS

Optimale gebruikerservaring, overzichtelijk en duidelijk. Als we iets ontwikkelen, moet de oplossing zo goed werken dat men zich niet afvraagt waarom het zo werd aangepakt en niet anders!

HET 'SAMEN' GEVOEL

Samen de juiste oplossingen voor de uitdaging zoeken, ontwikkelen, testen, onderhouden. Samen denken, samen werken, samen sterk!

GOESTING EN PLEZIER

Shareholders van ons bedrijf en onze klanten. En met passie want het gaat om meer dan enkel technologie. Het mag plezant zijn, lachen is gezond!

Ons Team


Niels

Stay Hungry. Stay Foolish

Scrum Product Owner

Niels Niels

Jeroen K.

Does something with HTML and CSS.

Frontend Developer

Jeroen K Jeroen K
Eline Eline

Eline

Accountant Mom - Only because Full Time Multitasking ninja is not an actual job title

Office Manager

Chris Chris

Chris

Not a great programmer but better at business operations and management.

Operations Manager

Maarten

Always thinking in code …

Medior Webdeveloper

Maarten Maarten

Xavier

Philanthropreneur: “Does something with internet and business”

Zaakvoerder

Xavier Xavier
Salman Salman

Salman

Your challenge is my progress

Medior Webdeveloper

Pieter Pieter

Pieter

Never stop learning

Senior Webdeveloper

Sam

Stop selling. Start helping

Accountmanager

Sam Sam

Stephen

Passionate programmer. Working with the wizards at DX-Solutions is the perfect opportunity to learn new spells.

Junior Webdeveloper

Stephen Stephen
Tom Tom

Tom

ik doe nie in quotes

Technical team lead

Jelle Jelle

Jelle

They don't make bugs like Bunny anymore.

Medior Webdeveloper

Jeroen D.

Loves to Solve the Unsolvable.

Webdeveloper

Jeroen D Jeroen D

Wouter

quote not found.

Frontend Developer

Wouter Wouter
Glenn Glenn

Glenn

Make a customer, not a sale

Sales representative

Kensy Kensy

Kensy

Programmer - an organism that turns caffeine into software

Medior Webdeveloper

Frey

The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place

scrum master / Product owner

Frey Frey

Thijs

Code, swim, code repeat

Frontend Developer

Thijs Thijs
Aurelio Aurelio

Aurelio

Programmeren klinkt als muziek in de oren

Webdeveloper

Robin Robin

Robin

quote not found.

Webdeveloper

Tom M.

First, solve the problem. Then, write the code

TECHNICAL TEAM LEAD

Tom M. Tom M.

David

quote not found.

Webdeveloper

David David
Thomas Thomas

Thomas

Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live

Webdeveloper

Ons Leitmotiv


“Connecting business & behavior”is ons leitmotief, en dat zowel binnen uw bedrijf als op het web. Onze aanpak is dan ook “tailor made”.Elk bedrijfsproces is namelijk weer anders en sterk marktafhankelijk. Elke IT-infrastructuur heeft haar eigenheid en soms ook eigenaardigheid. Elk bedrijf heeft haar eigen kpi’s en businesscultuur, … De software en applicaties die deze processen ondersteunen, moeten dus zeer flexibel zijn en mee evolueren met uw bedrijf en de markt. DX Solutions maakt uw bedrijf klaar voor morgen én anticipeert op overmorgen.

Waar het voor anderen té complex wordt, komt DXS op de proppen.

The Last ten years of IT have been about changing the way people work. The next ten years of IT will be about transforming your business.


Aaron Levie - CEO Box

Capabilities


Uw bedrijf is een organisch gegeven en evolueert voortdurend. Parallel daarmee ontwikkelen digitale oplossingen en software zich ook razendsnel. De kunst bestaat erin om bij het nemen van de “digitale foto” van uw bedrijf, de mix te maken van de juiste e-tools om uw business te ondersteunen en te doen groeien. Dat kan een mix zijn van plug-ins met custom made ontwikkelingen of een volledig customized platform. Eén ding is zeker: al die zaken moeten babbelen met mekaar. DX Solutions zorgt zowel voor de componenten als voor de naadloze integratie.

 1. Automatiseer
 2. Implementeer
 3. Rendeer

Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor onze specialisten. De som van de doorgedreven specialisatie van onze mensen zorgt voor een uniek interdisciplinair team dat met elke problematiek raad weet.

Bij DX Solutions zijn we overtuigd van ons kunnen. De cases die we opgezet hebben voor onze klanten zijn daarvan het levende bewijs. De kennis van elk van onze medewerkers overlapt tot op bepaalde hoogte. Dat geeft ons een ‘internal second opinion’. Daarnaast heeft elk van ons ook een unieke competentie waardoor de interdisciplinaire optelsom een stevige uitdaging aankan.

“De som van de doorgedreven specialisatie van onze mensen zorgt voor een unieke interdisciplinair team dat met elke problematiek raad weet.”

Adviesraad


Als groeiende ondernemer en onderneming heb je af en toe nood aan een klankbord, een groep professionals die onafhankelijk en zonder verborgen agenda je bij kunnen staan met raad en advies.

In samenwerking met de Unizo KMO adviesraad werd voor DX Solutions een Raad van Advies samengesteld, die minimaal 4 keer per jaar samenkomen om de verdere groeiplannen helpen adviseren.

Na een eerste sessie op 12 september 2016 zijn we meer dan geïnspireerd om aan de slag te gaan met de vele ideeën, opdrachten die geopperd werden.


Paul Van de Velde

Paul kan terugblikken op een brede internationale ervaring van meer dan twintig jaar, gekoppeld aan een multidisciplinair en universitair opleidingsniveau.

Paul Van de Velde beschikt over een MBA-Vlerick Management School en een basisopleiding Industrieel Ingenieur Bouwkunde.

Hij is een man van de praktijk. Enerzijds als ondernemer, anderzijds als General Manager heeft hij een brede waaier aan ervaring opgebouwd, o.a. als:

 • Mede-oprichter en General Manager van KIPLING BAGS, Antwerpen
 • Vice President Sales & Marketing bij DELSEY, Parijs
 • Stichter van PIRAMIDE Consulting (2002)

Bruno Put

Bruno heeft een ruime ervaring in zowel turn-around- en changemanagement als in finance- en corporategovernance voor een breed scala van industrieën.

Hij fungeerde als CEO, CFO, general manager en bestuurslid in de distributie, detailhandel, dienstverlening en industriële organisaties, op lokaal en op internationaal niveau.

Bruno ontwikkelde en implementeerde strategische plannen en begeleidde organisaties bij organische veranderingen, herstructureringen en de overgang van aandeelhouders.

Hij bezit een erkenning van het Vlaams Agentschap Ondernemen voor strategische businesstransformatie en het coachen van groei.

Christel Lootens

Christel is van opleiding handelsingenieur, heeft deze opleiding aangevuld met een opleiding KMO Excellence en een Master Class Corporate Finance (beide aan de Vlerick Business School) en behaalde tevens het diploma Bestuurder bij Guberna, het Instituut voor Bestuurders.

Haar carrière is ze gestart als commercieel verantwoordelijke voor een aantal landen in de sector van interieurtextiel, om na aantal jaar te starten als onafhankelijk agent op Frankrijk voor interieurstoffen.

In 1996 heeft Christel samen met haar man Hubert Sigiez de groothandel-exporteur in pharmaceutische produkten Andacon N.V. overgenomen, en dit gezamenlijk gestaag uitgebouwd. Operationeel was Christel binnen Andacon N.V. in de beginjaren vooral commercieel actief, op vandaag eerder financieel en juridisch. Via opstart van joint-ventures in Letland (Baltacon SIA in 2010) en Croatia (Creacon d.o.o. in 2013) is de groep rond Andacon op vandaag een Europese speler met een wereldwijd netwerk. In 2015 hebben Christel en Hubert 50% van hun pharma-participaties verkocht aan een partner, teneinde verdere groei-ambities te kunnen realiseren.

Christel’s expertise is vooral te situeren in volgende domeinen:

 • algemeen management in KMO binnen een B2B omgeving
 • ervaring mbt overnames & joint-ventures
 • opbouw van een klantenportefeuille binnen tradingactiviteit in een internationale omgeving
 • sterke negociatie-, communicatie- en verkoopskills
 • financieel management
 • financiële analytische approach met focus op business profitability

Ann De Vlieger

Ann behaalde het diploma Burgerlijk Ingenieur in de Textielnijverheid in 1989 (UG). Daarna volgde ze nog talrijke opleidingen met Postgraduaat in de Bedrijfskunde (KUL) en Black Belt in Lean (UG) als belangrijkste diploma’s.

De eerste 15 jaar van haar carrière was Ann actief als quality manager in verschillende KMO’s en multinationals.

In 2004 richtte Ann QP Consult op. Zij wou vanaf dan volgens eigen inzichten en op zelfstandige basis de principes van continu verbeteren, integrale kwaliteitszorg bijbrengen aan bedrijven.

Met QP Consult wil ze een no nonse, hands on advies verlenen aan bedrijven op vlak van proces optimalisatie, strategie, organisatie en structuur brengen … Daarnaast blijft ze bedrijven begeleiden om ISO 9001, ISO TS 16949 (automotive) of AS9100 (aerospace) normen te behalen en dit op een pragmatische manier. Dit zowel in multinationals als kmo’s.

Ann treedt al meer dan 15 jaar op als experte in de peterschapsprojecten van UNIZO en als docente in de KMO Ondernemersacademie en heeft aldus al meerdere honderden KMO’s de eerste stappen in het managen van hun eigen organisatie bijgebracht.

Ann is samen met Tim Belon van C9 co-auteur van het boek Groeimanagement voor de KMO, uitgebracht bij Minerva.

Daag ons uit!

Daag ons uit met jouw project, laat het ons weten!