Webshop

E-Commerce maakt je effiënter.

Er zijn verschillende redenen waarom business-to-business bedrijven beginnen met e-commerce:

  • Zo kan e-commerce ervoor zorgen dat de werking van het bedrijf veel efficiënter verloopt, doordat sommige taken van de binnendienst kunnen worden overgenomen, zoals offertes opmaken en bestellingen invoeren.
  • Een andere reden is het belang van een goede informatiestroom. Via e-commerce zijn bijvoorbeeld productfiches 7 op 7 en 24 op 24 beschikbaar.
  • Ook kan e-commerce ervoor zorgen dat er meer verkocht wordt (door het integreren van een webshop), dat de relatie met de klant verbeterd wordt of dat er nieuwe klanten aangeworven worden.

E-commerce is een booming business

Het vertrouwen van de consument in webwinkels groeit sterk. De instroom van nieuwe onlineshoppers is dus groot. Surf mee op dit succes. Start uw webshop – als het verlengde van uw zaak of als een gloednieuwe onderneming.

E-commerce draait om snelle verkoop: gerichte én impulsaankopen. Een fris ontwerp, gebruiksvriendelijke navigatie, en een vlekkeloze bestel- en betaalservice zijn daarbij essentieel. Of uw prospect klikt weg naar uw concurrent. Vertrouw daarvoor op DX-Solutions.

E-commerce zonder administratieve rompslomp

Koppel uw webshop aan uw ERP-systeem voor een razendsnelle, automatische verwerking van uw bestellingen. En sluit ook uw klanten- en voorraadbestand hierop aan. Zo wordt uw e-commerce kinderspel.

Start uw e-commerce nu!

DX-Solutions ontwikkelt uw webshop volgens de regels van de kunst:

  • Stabiele hosting,
  • flexibele groeimogelijkheden,
  • pasklare functies,

webmaatwerk van de bovenste plank.

Daag ons nu uit met uw E-commerce project!

Meer weten over E-commerce?

Wilt u graag meer weten over E-commerce? Contacteer ons gerust om vragen te stellen.