Oplossingen

Maatwerk

Zoals het gezegde luidt: "Geen twee personen zijn hetzelfde" en hetzelfde geldt ook voor bedrijven. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Een kant-en-klare software voor uw bedrijf hebben kan lastig zijn. Voorop blijven lopen op de voortdurend veranderende compliance- en technologiestandaarden is voldoende belastend. U wilt niet veel tijd en geld spenderen aan het corrigeren van wat er is gecreëerd voor een breed spectrum van industrieën en uw focus verliezen op uw kernactiviteiten. We hebben de expertise in het ontwikkelen van aangepaste software die voldoet aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en oplossingen aan te bieden die waarde toevoegen aan uw bedrijf. Ons team bestaat uit experts met uitgebreide ervaring in verschillende technologieën en met verschillende industrieën. Ons adviesteam biedt u niet alleen een oplossing, maar een uitgebreide routekaart voor de toekomstige uitbreidingen van uw software.

Apps &web

DX-solutions wordt meestal aangesproken wanneer het voor andere IT-bedrijven en webdesign bureau’s té complex wordt. We hebben ook bij collega’s in de sector een sterke reputatie opgebouwd en doen er dus alles aan om de hoogste kwaliteit te garanderen bij elk project. Een slechte ontwikkeling van een bedrijfskritische smart website, e-shop, applicatie of mobiele app kan, naast eventuele reputatieschade, nog veel tijd en geld in beslag nemen na oplevering. Daarom kiest u best onmiddellijk voor een team van specialisten zoals dat van DX-Solutions, dat uw project ook steeds toetst naar haalbaarheid.

E-Commerce

Koppel uw webshop aan uw ERP-systeem voor een razendsnelle, automatische verwerking van uw bestellingen én facturatie. En sluit ook uw klanten- en voorraadbestand hierop aan. Zo wordt uw e-commerce kinderspel. Een website, E-shop of webapp ontwikkelen kost geld, veel geld. Maar een slechte ontwikkeling kan u – naast eventuele reputatieschade- nog veel meer kosten! Vertrouw daarom op onze ervaren specialisten die uw project ook toetsen naar haalbaarheid. Responsive design is ondertussen standaard en past de lay-out van uw website of applicatie aan de surfomgeving aan, ongeacht het device. Uw app in meerdere talen, waarbij de applicatie automatisch de juiste taal toont. Gegevens verzamelen van wearable devices zoals smartwatches.

PIM-systemen

Een Product Information Management (PIM) systeem is een must binnen organisaties die veel (online) producten verkopen. Dit helpt producenten, groothandelaren en (r)etailers bij het aanbieden van volledige en consistente product informatie aan de klant. In een PIM systeem kun je, binnen één platform, op een efficiënte manier al je productinformatie beheren. Je kunt hierbij denken aan productomschrijvingen, kleuren, afmetingen, afbeeldingen, instructievideo’s en handleidingen.

Ethicalhacking

Een ethisch hacker is één van onze computerspecialisten die applicaties test op een positieve manier. Ons doel is om door middel van hacken fouten en veiligheidslekken op te sporen in de applicaties om deze daarna te melden aan de klanten waarmee we samenwerken. We willen helpen in de strijd tegen cybercriminaliteit. Onze specialisten zijn de ‘good guys’ van het internet.

Blockchain

Een publieke blockchain is een groot, wereldwijd verspreid grootboek of database dat draait op miljoenen apparaten en open staat voor iedereen, waarbij niet alleen informatie, maar ook iets van waarde - geld, maar ook titels, akten, identiteiten, zelfs stemmen – kunnen worden doorgestuurd, opgeslagen en veilig beheerd rekening houdende met de privacy. Het vertrouwen in het systeem wordt bewerkstelligd door middel van massale samenwerking en slimme code in plaats van door machtige tussenpersonen of dure servers. Deze technologie zorgt ervoor dat een onveranderlijk, openbaar onlineregister van allerhande transacties (een ketting) bij te houden is zonder tussenkomst van een derde partij. Het netwerk van gebruikers (decentralisatie) controleert via wiskundige principes (encryptie , hashing,…) automatisch of een transactie geldig is of niet en legt de transactie vervolgens vast. De belofte van blockchain is dat veel meer zaken op die manier kunnen worden geregistreerd en dat die registers door iedereen te vertrouwen en door iedereen in te zien zijn. Men is niet verplicht om een blockchain open te stellen voor iedereen. Een private blockchain kan georganiseerd worden voor enkel de klanten of personeelsleden van een bedrijf of organisatie. De technologie kan voor een ware omwenteling zorgen in de financiële wereld , e-commerce , de overheid , de zorg , de preventieve gezondheid, de supply chain , IoT en devices , energiebedrijven , …

Daag ons uit!

Daag ons uit met jouw project, laat het ons weten!