bAUCTION

Dé marktplaats exclusief voor bedrijven.
banner1

bAUCTION

Dé marktplaats exclusief voor bedrijven

In 2020 zal 27% van alle business-to-business verkoop online verlopen. Deze cijfers zetten de oprichters van bAUCTION aan het denken in verband met de opportuniteiten en het potentieel. Hoe kunnen we inspelen op de oprukkende trend van online verkoop tussen bedrijven onderling?

Het antwoord is een online platform dat professionele aan- en verkopers zoals fabrikanten, groothandels en retailers met elkaar in contact brengt. Een oplossing om elkaar sneller te vinden, producten aan te bieden en via het platform business te doen met elkaar.

De essentie van bAUCTION? Een marktplaats exclusief voor bedrijven, zonder btw-nummer kom je er niet in.

bAUCTION.eu fungeert als facilitator en speelt in op de kracht van netwerken.

DX Solutions ontwikkelde deze online B2B marktplaats.

CHALLENGE

  • Een marktplaats ontwikkelen in een uitdagende en vrij traditionele sector (B2B) die gebruiksvriendelijkheid koppelt aan veiligheid.

SOLUTION

  • Een afgeschermd online platform dat professionals met elkaar in contact brengt en de mogelijkheid biedt om business te doen met elkaar.

BENEFITS

  • Snel: producten online aanbieden via bAUCTION kan in een mum van tijd dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Kopers vinden producten snel terug via de zoekmodule.
  • Ruim aanbod: bAUCTION wil een one-stop-shop worden met een breed scala aan producten voor heel diverse sectoren.
  • Altijd en overal toegankelijk: volledig geoptimaliseerd voor verschillende devices.
  • Veilige transactie via de bSAFE service
bauction-een-nieuw-e-commerce-platform-voor-bedrijven

Our story

Als business-to-business online marktplaats zien de oprichters heel wat mogelijkheden in de toekomst. Maar ze willen vooral luisteren naar de gebruikers, bijsturen op basis van hun noden en inspelen op hun verwachtingen. Met een partner als DX Solutions en de manier waarop bAUCTION werd gebouwd, kan dat perfect. Het platform kan mee evolueren in de tijd en op korte termijn inspelen op de noden die zich aandienen.

- Lien Desmet -

Business-to-business e-commerce zal in de toekomst fel groeien en een doorslaggevende rol spelen in de manier waarop bedrijven onderling zaken doen. Op deze trend anticiperen we met bAUCTION.

De online marktplaats gooit hoge ogen bij business-to-business georiënteerde bedrijven en wordt positief onthaald.

Er was duidelijk nood aan een initiatief dat professionals met elkaar in contact brengt en de mogelijkheid biedt om op een veilige manier zaken te doen met elkaar.

bAUCTION

Dé online marktplaats voor bedrijven. Het bAUCTION platform brengt groothandel en retail samen. Vind makkelijk, snel en veilig leveranciers en partners.

Contacteer ONS

Uw naam *
Bedrijf
Email *
Telefoon *
Uw uitdaging *

Gelieve dit veld leeg te laten.

Velden gemarkeerd met een asterisk * zijn verplicht