bAUCTION

Dé online marktplaats voor bedrijven. Het bAUCTION platform brengt groothandel en retail samen. Vind makkelijk, snel en veilig leveranciers en partners.

clock icon Completed on: 8th March 2017
skills icon Skills: Laravel / Elasticsearch / API
paperclip icon Categorieën: , ,

In 2020 zal 27% van alle business-to-business verkoop online verlopen. Deze cijfers zetten de oprichters van bAUCTION aan het denken in verband met de opportuniteiten en het potentieel. Hoe kunnen we inspelen op de oprukkende trend van online verkoop tussen bedrijven onderling?

Het antwoord is een online platform dat professionele aan- en verkopers zoals fabrikanten, groothandels en retailers met elkaar in contact brengt. Een oplossing om elkaar sneller te vinden, producten aan te bieden en via het platform business te doen met elkaar.

De essentie van bAUCTION? Een marktplaats exclusief voor bedrijven, zonder btw-nummer kom je er niet in.

bAUCTION.eu fungeert als facilitator en speelt in op de kracht van netwerken.

DX Solutions ontwikkelde deze online B2B marktplaats.

Challenge

  • Een marktplaats ontwikkelen in een uitdagende en vrij traditionele sector (B2B) die gebruiksvriendelijkheid koppelt aan veiligheid.

SOLUTION

  • Een afgeschermd online platform dat professionals met elkaar in contact brengt en de mogelijkheid biedt om business te doen met elkaar.

BENEFITS

  • Producten online aanbieden via bAUCTION kan in een mum van tijd dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Kopers vinden de gewenste producten snel terug via de zoekmodule.
  • Ruim aanbod: bAUCTION wil een one-stop-shop worden met een breed scala aan producten voor heel diverse sectoren.
  • Altijd en overal toegankelijk: volledig geoptimaliseerd voor verschillende devices.
  • Veilige transactie via de bSAFE service

Business-to-business e-commerce zal in de toekomst fel groeien en een doorslaggevende rol spelen in de manier waarop bedrijven onderling zaken doen. Op deze trend anticiperen we met bAUCTION.

Lien Desmet's avatar

Lien Desmet

Co-founder bAUCTION

Loading...

Daag ons uit!

Daag ons uit met jouw project, laat het ons weten!