Constry

In samenwerking met windowstore.be ontwierp DX-Solutions de perfecte tool >> constry.com was geboren. Contry.com is een e-shop waar ramen en deuren kunnen besteld worden.
shutterstock_201739214_1

Constry

De bol.com van de bouwsector.

De oprichter(s) van Constry leefden al een tijdje met het idee om de klassieke bouw- en verbouwmarkt anders aan te pakken. De ultieme droom was om een onlineplatform te ontwikkelen waarmee installateurs en particuliere eindklanten zelf een gedetailleerd order kunnen plaatsen en hun “bouwpakket” op de stoep geleverd krijgen om finaal zelf te installeren. DX Solutions ontwikkelde met windowstore.be de perfecte tool en Constry.com was geboren. Constry.com is een e-shop voor ramen en deuren die volledig op maat werd ontwikkeld.

CHALLENGE

  • Een E-shop ontwikkelen van een technisch product in een hyperconcurrenctiële markt met een afgeschermd verkoopskanaal.

SOLUTION

  • Een krachtige E-commerce tool met daarachter vereenvoudigde matrices waarbij de klant perfect begeleid wordt om zelf te installeren.

BENEFITS

  • De klant is tot 40% goedkoper af door het uitschakelen van tussenverkoop
  • Realtime offertes op maat
  • Geen complexe kostenberekening: vijzen + manuren + glas + … maar handige vereenvoudigde matrixen
  • Gratis opleiding en tips via online filmpjes
constry

Our story

De bouwwereld keek met argusogen naar dit project maar nu Constry.com enkele maanden operationeel is merken we het potentieel van deze tool. Klanten worden goed begeleid met de leuk uitgewerkte instructiefilmpjes en ook voor de installateur zijn de voordelen legio. De klant neemt het heft in handen en ook de professionele installateur kan zijn ERP koppelen met deze tool.

- Mathias Lamiroy -

De bouw- en verbouwmarkt leek me zwaar “ge-constry-peerd”, tot DX Solutions BVBA een e-commerce tool afleverde. Een diarree van realtime gegeneerde offertes was het gevolg

Results

De e-shop Constry.com krijgt heel wat bijval door gebruikers: duidelijkheid, keuzemogelijkheid, gebruiksgemak, heldere instructiefilmpjes en uiteraard ultrascherpe prijzen.
Dankzij het uitgekiende programmeerwerk van DX Solutions, dat resulteerde in dit platform, ligt ook de weg open naar andere productgroepen!

Constry

webshop voor aankoop van ramen en deuren. Elke doe-het-zelver spaart tot 40% uit met deze e-commercetool.

Contacteer ONS

Uw naam *
Bedrijf
Email *
Telefoon *
Uw uitdaging *

Gelieve dit veld leeg te laten.

Velden gemarkeerd met een asterisk * zijn verplicht